Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Yaşlanmayan kadınlar

Kaç yaşında olurlarsa olsunlar. Pırıl pırıl bir deriye sahiptirler ve gözlerinin köşelerinde bile kırışıklıkları yoktur Bir çok kadın, var ...

Kaç yaşında olurlarsa olsunlar. Pırıl pırıl bir deriye sahiptirler ve gözlerinin köşelerinde bile kırışıklıkları yoktur

Bir çok kadın, var ki onlar hiç yaşlanmazlar.  Kaç yaşında olurlarsa olsunlar. Pırıl pırıl bir deriye sahiptirler ve gözlerinin köşelerinde bile kırışıklıkları yoktur. Genellikle bu kadınları gülümserken görürüz. 

 Onlara  gençlik sırrını sorsaydık ne yanıt verirlerdi?  Öncelikle çoğunun benzer yanıtlar veriyor.  Yıllardır kadınların  gençliği  ve güzelliği ile ilgilenen bir medikal estetik  hekimi olarak  yaşlanmayan kadınların sırlarını not ettim.  

- Çok iyi uyurlar. Uyku fiziksel rahatlama dışında insanı yeniler, vücüt hücreleri uyku anında tamir olur.

 - Taze havadan yararlanırlar. Eğer bütün gün ofiste geçen bir işleri varsa eve yürüyerek gitmeyi tercih ederler.  Kapalı pancurlar ve pencerelerden hoşlanmazlar. Hafta sonu  temiz  havada uzun yürüyüş  yaparlar. 

 - Her gün banyo yaparlar.  Cilt  canlı bir organizma olduğu için gözenekler açık olmalıdır. Yaşlanmayan kadınlar banyonun bu yararını bilir. Bedende biriken toksinleri atmak ve ölü derileri arındırmak için sık sık banyo yaparlar. 

 - Vitaminleri bilinçli ve doğal yoldan tüketirler.  Sebze ve meyvelerden seradan tercih etmezler. Her  besinden  mevsiminde yararlanırlar.       

- Eğer bir meyveden mevsim dışı yararlanacaklarsa kurutulmuşunu tercih ederler. Kurutulmuş meyve, kayısı ve kuru üzüm kompostosunu öğle ve akşam yemeklerinde mutlaka bulundururlar.  

- Sabahları kahvaltıdan önce yulaf ezmesini sütle karıştırarak içerler. Gün içinde kuşburnu ve yeşil çay gibi içecekleri kesinlikle ihmal etmezler.  

- Domates, salatalık ve yoğurt gibi besinleri hergün tüketirler. 

- Egzersizi ihmal etmezler. Evlerinde mutlaka bir egzersiz aleti bulunur.  

- "Mucize ürün"leri sıkı takip ederler. Yaban mersini, brokoli,  yulaf ezmesi, soya fasülyesi, somon, ıspanak, siyah üzüm ve ceviz gibi besinleri sık sık tüketirler.  

- İçsel olarak  huzurludurlar. Gençlik korumanın olumsuz duyguları barındırmamaktan geçtiğini bilirler.      

- Su içmeye çok önem verirler. Cildin epidermis tabakası içinde protein lifleri bulunur. Bedene yeterli su girerse, bunlar artar. Çok su içmeleri sayesinde pürüzsüz cilde sahiptirler. Yaşamsal enerji olan suyun vücuda oksijen sağladığını  bilirler. 

- Gülmeyi severler. Neşeli halleri ile tanınırlar. Kıskanç değildirler.

- Yaşlanmayan kadınların bağırsakları saat gibi çalışır. 

Unutmayın çirkin kadın yoktur, kendine bakmayan kadın vardır. 

Dr. Beyhan Arıkan

Kaynak:blog.ivillage.mynet.com

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe