Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Aslında İştahınıza Kilit Vurabilirsiniz!...

Bikini mevsiminin yaklaştığı bugünlerde herkes zayıflama derdinde... Peki, iştahınızı kilitlemeye ne dersiniz? Kadınlar en çok bundan de...

Bikini mevsiminin yaklaştığı bugünlerde herkes zayıflama derdinde... Peki, iştahınızı kilitlemeye ne dersiniz? Kadınlar en çok bundan dert yanıyor; “Sıkılıyorum, yiyorum”... 

Bitkisel zayıflama yöntemi iştahı dizginliyor ve sizi tok tutuyor...  Sadece o mu? İçindeki bitkiler özellikle yağ yakıcı olanlardan seçilmiş. Doğal bitkilerle elde edilen zayıflama tozu, yağları yakarak gerçek zayıflamayı sağlıyor.  Sadece günde üç kaşık şifalı bitki tozuyla ideal beden geri geliyor.

Artık şişmanlık sadece estetik sorunu da değil. Aşırı kilo; kanser, kalp, diyabet ve tansiyon gibi önemli hastalıkların da nedeni olabiliyor. Şişmanlığın ruhsal yansımalarını da unutmamak lazım. “Depresyondayım” şarkısını söyleyenlerin büyük çoğunluğunun sıkıntıdan yediği için kilo aldığı söylenir. Ama tek tersine, şişman kadınların depresyona girme oranı çok daha fazla.

Neden- sonuç açısından değerlendirildiğinde şişmanlığın ilk nedeni fazla kalori almak. Ayrıca hormonsal düzensizlikler ve troid bezi sorunları da kilolara neden olarak gösteriliyor. Peki zayıflama tekniklerinin hiç suçu yok mu? Uzmanlar sıkı diyete girip günlerce aç kalıp, sonra da zayıflayanların büyük yanlış yaptığını söylüyor. Bir süre sonra iki misli kiloyla karşılaşınca neye uğradıklarına şaşıran kadınlar başka çareler aramaya başlıyorlar. Bu çarelerden birinden de şifalı bitkilerden “Zayıflama tozu” üreten Volkan Kurt söz ediyor. Kurt, sadece hızlı kilo vermenin zararlarından değil, "zayıflama çayı" ile kilolarla savaşma çabalarına da değiniyor; “Bu çayların içeriğine baktığımız zaman idrar söktürücü, bağırsak ve böbrek çalıştırıcı otlarla karşılaşıyoruz.

Kullanıldıkları zaman vücuttan hızlı bir şekilde su atılıyor. Ama şu unutulmamalıdır ki, insan vücudunun yaklaşık yüzde 70'i su. Bu bitkisel çayları 1 hafta kadar kullandığımız zaman zaten vücuttan yaklaşık 4-5 kilo kadar suyu dışarı atıyoruz.” Tartıda hafif gözüküp, zayıfladığımızı  sandığımızı söyleyen Kurt,  “Kilo verme yanılsaması” olarak bu durumu açıklıyor. Volkan Kurt bir çok kadının bu şikayetlerden  yakındığını, o yüzden de böyle bir bitkisel ürünün üretimi üzerine düşündüklerini vurguluyor.

Yeme İsteği Azalıyor

Ataşehir'de sağlıklı beslenme ve doğal sağlık üzerine faaliyet gösteren Herbalium  Doğal Ürünler Merkezi'nin müdürü olan Kurt, bitkisel ve doğal olan herşeyin ilgi alanlarına girdiğini belirtiyor. Son olarak ürettikleri ürün ise kilo sorunu olanların ilgi odağında. Bu yeni ürünün en önemli özelliği, içeriğinde  "yağ yakıcı" şifalı bitkilerin ve özel karışımların bulunması. Bunun çay değil, "toz" olduğuna dikkat çeken Volkan Kurt, sağlıklı zayıflamak isteyenlere bu ürünlerini öneriyor.

Bu Toz Nasıl Kullanılıyor?

Her yemekten 15-20 dakika önce bir yemek kaşığı dolusu "bitkisel zayıflama tozu" alınıyor. Bitkisel tozun, üç öğün, bir kase yağsız yoğurda karıştırılarak yenmesi öneriliyor. Üzerine bir su bardağı su içildiğinde, bu karışım hem tok tutuyor hem de barsakları çalıştırıyor.  Öte yandan en önemlisi yemekte alınan yağların da vücuttan daha kolay atılmasını sağlıyor. Bu karışımın içerisinde kesinlikle sinemaki gibi boşaltım sistemini aşırı çalıştıran bitkiler yok. Tam tersi  faydası var. Yüksek kolesterolü düşürüyor, tansiyona faydalı oluyor.

Herbalium'un ürettiği zayıflama tozu  "Z-34" adını taşıyan "Bitki özü damlası" ile birlikte kullanılırsa, daha olumlu sonuçlar ortaya çıkıyor. Sabah ve  akşam yarım çay bardağı su içerisine 10 damla damlatılarak içilmesi gereken "Zayıflama damlası" vücuttaki yağların atılmasını hızlandırıyor. Volkan Kurt, "Bahsettiğimiz bu formül ile ayda 4-6 kilo vermeniz mümkün. 100 kilo’nun üzerinde olan kişilerin 8 kiloya kadar indiği görüldü... Uzun süre kullanılmasının da herhangi bir sakıncası yok" diyor. Kurt, ayrıca bitki özü damlasının bedendeki zayıflamadan kaynaklanan bütün sinirsel ayaklanmayı yok ettiğini, bitki özü damlası ile birlikte bedenin ihtiyacı olan vitaminlerin alındığını, dolayısıyola yemeğe karşı olan zayıf iradenin güçlendiğini söylüyor... ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok