Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Duygularınızı incitmelerine izin vermeyin

İlişkilerde bazen erkeklerin hareketleri sözlerinden daha yüksek sesle konuşur. Gelecek ile ilgili bir şey düşünmüyor. Geleceğin...



İlişkilerde bazen erkeklerin hareketleri sözlerinden daha yüksek sesle konuşur.

Gelecek ile ilgili bir şey düşünmüyor.

Geleceğinizle ilgili planlamalar yapmak ya da en azından genel hedeflerinizin olması tatmin edici bir hayatın anahtarıdır. Aynı şey devamlı ve mutlu ilişkiler içinde geçerlidir. Bir ilişkinin tatmin edici olması için partnerlerin karşılıklı onayladıkları hedefler belirlemeleri gerekir.

Bu amaçların sadece ilişkinizle ilgili olması gerekmez. Örneğin, erkek arkadaşınız yeni bir iş bulma konusunda ilgili değilse ya da 10 yıl sonra nerede olmak istediği konusunda hiçbir fikri yoksa uzun süreli bir ilişki de hedefleri arasında değildir.

Özel günleri unutuyor.

Çift olduğunuzda özel günler- doğumgünü, yıldönümü, kariyerle alakalı olaylar- daha fazla ilgi isterler.

Erkeklerin unutkan oldukları kaçınılamaz bir gerçek ama siz ona doğumgününüzün zamanını iki kere hatırlatmak zorunda değilsiniz.

Erkeklerin bazı şeyleri unutmaları göz ardı edilebilir fakat bunu her zaman yapıyorsa bu sizin onun önceliklerinin arasında olmadığınızın bir göstergesidir.

Sizin tahmin etmenizden keyif duyuyor.

Konu ilişkilerde güven olduğunda karşı tarafı güvende hissettirmek önemlidir. Yaptığı planlara karışmamak ve bazen sadece merhaba demek için aramak basit ama karşılıklı güvenin en güzel yoludur.

Günlük hayatında ne yaptığını bilmiyorsanız, sorduğunuzda belirsiz cevaplar veriyorsa ya da direkt bir cevap almak için 20 tane soru soruyorsanız ona güvenmek konusunda kaygılanmalısınız.

Bu güvensizliğin nedeni çiftler arasındaki büyük tartışmalar değildir. Bu iletişim eksikliğinin büyümesinden ve ilişkinin git gide duraklamasından kaynaklanıyor. İlişkiler sadece alış verişten ibarettir.

Size karşı cömert değil.

Eğer erkek arkadaşınız para konusunda dikkatli ise bu iyi bir işarettir. Ama dikkat ve cimrilik arasında büyük bir fark vardır. Özelliklede cimriliği ilişkinizde büyük bir paya sahipse.

Herkesin paraya inancı farklıdır. Ama siz bir çiftseniz finansal konularda birbirinizle açıkca konuşmalısınız. Eğer arkadaşları ile gideceği bir tatile hiç düşünmeden para harcıyor ya da kendisine güzel kıyafetler alırken hiç düşünmüyor ama konu sizinle dışarda bir yemek yemeye gelince elini cebine atmaktan çekiniyorsa artık konuşma zamanınız gelmiş demektir.

Para aşkınızı satın alamaz ama aşkınızın içinde bir yere sahiptir. Finansal konularda konuşmak rahatsız edicidir, birçok çift büyük bir hata yaparak bu konularda sessiz kalıyor.

Arkadaşları ile dışarı çıkmayı tercih ediyor.

Erkeklerin arkadaşları ile zaman geçirmeleri sağlıklıdır ama siz kendinizi dışarıda hissediyorsanız bu durum kötüdür.

Ona kendisini açıklaması için bir fırsat verin. Aranızda paylaşacak ortak birşeyler yok mu? Ona eğlenebileceği planlar önerin ya da ikiniz yeni ortak birşeyler bulun. Ama size sizinle vakit geçirmektense tek başına olmayı tercih ettiğini söylerse artık gitme vaktiniz gelmiş demektir.

Erkekler değişken yaratıklardır ama duygularınızı incitmelerine izin vermeyin. Dikkat edin ve ne zaman gideceğinizi bilin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe